Política de Privadesa

Affim Disseny, S.L (en endavant “Affim”)

Titularitat del web.
El nom del domini www.affim.net està registrat a favor d’ Affim.

Dades personals.
Aquest lloc web recull dades personals a través del formulari i amb el consentiment del seus usuaris. Aquestes dades són exclusivament per poder atendre les consultes realitzades pels usuaris

Contingut incrustat d’altres llocs web
Els articles en aquest web poden inclou-re contingut incrustat de tercers (vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’un altre web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant aquest altre pàgina web.
Aquests llocs web poden recollir dades, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts i o monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb aquest contingut si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta lloc web.

Tractament de dades de caràcter personal.
Quan l’usuari faciliti les seves dades de caràcter personal està autoritzant expressament a Affim al tractament automatitzat de les seves dades personals per a les finalitats indicades anteriorment. La informació rebuda serà utilitzada en tot moment amb la deguda confidencialitat i secret.
Podeu demanar-nos que esborrem qualsevol dada personal vostra que puguem tenir.

Trobareu més  informació sobre les dades  legals d’aquest lloc web en el següent enllaç:

LEGAL

 

Moltes gràcies.

Affim – Tot Plàstic